در 14 مهر 1398 به مناسبت روز ملی دامپزشکی
با افتخارگروه تولیدی ساوانا موفق به کسب رتبه +A کشتارگاه صنعتی طیوردر طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گردید.
اهداف طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ :
– تقویت سیستم ارزیابي و کنترل کیفي – بهداشتي فرآیند تولید و فرآوردههای خوراکي مرغ
– تضمین سلامت و کیفیت فرآوردههای خوراکي مرغ
– شناسایي مخاطرات، ارزیابي و مدیریت خطر رخدادهای نامطلوب بهداشتي فرآوردههای خوراکي مرغ در کشتارگاهها و مراکز
قطعه بندی و بسته بندی
– بهبود کنترل و نظارتهای بهداشتي در زنجیره تولید تا مصرف برای عرضه گوشت مرغ با کیفیت بهداشتي مناسب
– پیشگیری از تولید، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های ناسالم و غیر بهداشتي مرغ با اعمال ضوابط و مقررات بهداشتي و
برخورد با موارد تخلف
– کاهش ضایعات و جلوگیری از کاهش کیفیت و فساد فرآورده های خوراکي مرغ
– نظارت بر اعمال جدی سامانه های بهداشتي در کشتارگاههای مرغ و مراکز قطعه بندی و بسته بندی گوشت مرغ
– تضمین کیفیت بهداشتي گوشت مرغ استحصالي در کشتارگاههای صنعتي طیور
– بهبود بار میكروبي و افزایش عمر ماندگاری فرآورده های استحصالي مرغ
– رتبه بندی کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکي مرغ و تعیین شرایط و ضوابط مربوطه
– رتبه بندی محصولات استحصالي مرغ و تعیین شرایط و ضوابط مربوطه
– کنترل و مدیریت مخاطرات بهداشتي
– ایجاد بستر رقابت بهداشتي در میان تولیدکنندگان و عرضه کنندگان برای جلب نظر مصرف کنندگان