سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- فیله مرغ ۳۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- نان لواش یا یوفکا به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- فلفل قرمز و آویشن به مقدار کافی
- روغن و زردچوبه به مقدار کافی
دستور پخت سمبوسه مرغ
مرحله اول
ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری زردچوبه و آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه گوشت مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم، سپس سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. حالا کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مواد را در کمی تفت می دهیم سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد به خوب ترکیب شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند. به سلیقه خود برای نان سمبوسه می توانیم از نان یوفکا یا نان لواش استفاده کنیم که ما در این اموزش از نان لواش خانگی استفاده کردیم.
مرحله پنجم
نان لواش را با عرض ۷ تا ۱۰ سانتی مرت به صورت طولی برش می زنیم سپس مقداری از مایه مرغ ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به صورت لوله ای یا مثلثی می پیچیم. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را اماده می کنیم.
مرحله ششم
در یک ظرف گود و کوچک به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با حوصله سمبوسه ها را سرخ می کنیم. در پایان سمبوسه های را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.