كشتار مرغ، قطعه بندي، بسته بندي، فرآوری و انجماد
- گروه تولیدی ساوانا
- كشتار مرغ، قطعه بندي، بسته بندي، فرآوری و انجماد
کشتارگاه صنعتی مرغ گروه تولیدی ساوانا در زمینی به مساحت 90000 متر مربع و با ظرفیت کشتار ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ قطعه در ساعت احداث شده است، که کلیه ماشین آلات این واحد صنعتی شامل خط کشتار و قطعه بندی، سردخانه و تونل انجماد، سیستم تصفیه آب و فاضلاب، سیستم بسته بندی و ناگت و شنیسل، سیستم فرآوری ضایعات و غیره بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا از کشورهای آلمان، دانمارک و هلند خریداری و نصب گردیده است.
این کشتارگاه اولین و تنها خط کشتار استفاده کننده از تکنولوژی مولتی فرش (Multi Fresh) و فرم شرینک ( Form – Shrink) در بسته بندی گوشت سفید در ایران بوده تا محصولات آن با ظاهر و کیفیتی متمایز در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد. همچنین اولین کشتارگاه صنعتی مرغ می باشد که در طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ موفق به دریافت رتبه +A از سازمان دامپزشکی کشور شده است.
چرا ساوانا؟
این مجموعه کشتارگاهی با استفاده از پیشرفته ترین روش های تصفیه آب ورودی (RO) جهت شستشوی مرغ و تصفیه فاضلاب با همکاری مشاورانی از کشورهای آلمان، هلند و ایران و استفاده از تکنولوژی شرکت هوبر کشور آلمان می تواند آلایندگی فاضلاب کارخانه مذکور را به میزان قابل قبولی کاهش دهد. مراحل کار در این تصفیه خانه کاملا به شکل بیولوژیک (SBR) بوده و از هیچگونه ترکیب شیمیایی استفاده نمی گردد.
خروجی این سیستم آب تصفیه شده و لجن می باشد که لجن آن پس از فرآوری در این مجموعه به عنوان کود در مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. بدین ترتیب گروه ساوانا بار دیگر توجه و مسئولیت پذیری خود را در قبال صرفه جویی در منابع آب، مصرف انرژی و حفاظت محیط زیست که ضامن سلامتی جامعه می باشد را به اثبات می رساند.
فرآیند تولید
فرآیند کشتار در این مجموعه از ابتدا تا انتها بدون دخالت دست طراحی گردیده و تجهیزات به کار گرفته شده قادر خواهند بود امعا و احشا بدن پرنده را به طور کامل تخلیه نمایند. لازم به ذکر است که در فرآیند تبرید مقداری آب جذب بدن پرنده گردیده که در این کشتارگاه برای حل این مشکل از ۱۵۰۰ متر چیلینگ لاین استفاده شده است که باعث تخلیه حداکثری آب از بدن پرنده می گردد تا مصرف کنندگان در ازای پرداخت هزینه، گوشت مرغ خالص دریافت نمایند. آزمایشگاه این کشتارگاه مجهز به جدیدترین تجهیزات بوده و کارشناسان مجرب آن، محصولات را طبق روش های نوین، نمونه برداری کرده و پس از تأیید سلامت و کیفیت، اجازه بسته بندی و خروج از شرکت را صادر می نمایند.
بسته بندی MAP و تحت خلا
همچنین سردخانه های پیشرفته این شرکت این امکان را می دهند که دمای محصولات خود را در زمانی کمتر از پنج ساعت از مثبت ده به منفی چهل درجه سانتیگراد برساند تا بدین وسیله کیفیت محصولات منجمد این شرکت حتی بالاتر از محصولات گرم موجود در بازار باشد. در انتها ضایعات حاصل از کشتار شامل پا، گردن، روده، خون و غیره به طور جداگانه به خط فرآوری ضایعات انتقال یافته و پس از چربی گیری به لودسلهای بچ گیری هدایت می شوند که این جداسازی امکان تولید پودر گوشت با آنالیز اختصاصی طبق سفارش را فراهم می نماید.
اساس فرآیند بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر کاهش میزان اکسیژن در بسته بندی استوار است، به نحوی که میزان آن را از حدود ۲۰٫۹ درصد به صفر درصد کاهش می دهند. با کاهش اکسیژن در فضای بسته بندی، سرعت رشد ارگانیسم های هوازی و واکنش های اکسیداسیون کاهش می یابد و به این ترتیب زمان ماندگاری مواد افزایش چشم گیری خواهد یافت. در این سیستم بسته بندی اکسیژن حذف شده را با نیتروژن (N2)که گاز بی اثری است ، جایگزین می کنند. گاهی مواقع نیز از دی اکسید کربن (CO2) استفاده می شود چرا که باعث کاهش PH می شود و به این ترتیب رشد باکتری ها را مهار می نماید. مونوکسید کربن در بسته بندی های گوشت، جهت حفظ رنگ قرمز آن بکار گرفته می شود. این روش نگهداری، کیفیت تازه فرآورده های غذایی را بدون عملیات حرارتی و شیمیایی به کار رفته توسط تکنیک های نگهداری قابل رقابت مانند کنسرو کردن، فریز کردن، خشک کردن و فرآیندهای دیگر میسر می کند. تکنیکهای MAP در حال حاضر در محدوده وسیعی از غذاهای تازه یا سرد شده شامل غذا های نیم پخته، ماکیان و ماهی، پاستای تازه، میوه و سبزیجات و اخيرا قهوه، چای، غذاهای آماده و فرآورده های نانوایی استفاده می شود.
انواع بسته بندی در ساوانا
مزایای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده :
• طولانی کردن ماندگاری با حفظ خواص کیفی مطلوب
• پایین آوردن میزان ضایعات و فساد
• تازه نگه داشتن محصول بدون استفاده از مواد نگه دارنده یا پرتو دهی
• کاهش هزینه های حمل و نقل از طریق فراهم کردن زمان انبارداری افزوده
• فراهم نمودن محصولات برش خورده آماده مصرف
• صرفه جویی در مصرف انرژی (مانند عدم استفاده از فرآیندهای حرارتی و برودتی)
• عدم تغییر رنگ و بو محصول در طی زمان نگهداری
بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) عمر مفید گوشت فرآوری شده را از دو تا چهار روز به دو تا پنج هفته به شکل تازه افزایش می دهد.
و عمر مفید گوشت مرغ را چه به شکل کامل و چه به شکل برش خرده باحفظ کیفیت اولیه تا ۳ هفته افزایش می دهد.
فیلم های بسته بندی که به صورت سنتی استفاده می شود عبارتند از:
LDPE(پلی اتیلن با چگالی کم)،PVC(پلی وینیل کلراید)، EVA (اتیلن وینیل استات) و OPP (پلی پروپیلن گرا). این مواد نفوذ پذیری بالایی دارند و سبب تغییر بو، طعم و کاهش ماندگاری محصول می شوند و مناسب بسته بندی های جدید نیستند. در این تکنولوژی از فیلم هایی با نام EMAP استفاده می شود که نفوذ پذیری کمی دارد و قادر است ترکیب اتمسفری موجود در خود را برای مدت زیادی به همان شکل حفظ نماید.
ما در کارخانه تولید گوشت مرغ (قطعه بندی، بسته بندی، فرآوری و انجماد) گروه تولیدی ساوانا استفاده از تکنولوژی MAP و VACUUM را افتخاری در جهت بهبود سلامت خانواده ها و مصرف محصول پروتئینی سالم می دانیم.